Kérdezz-felelek

Üdvözlöm
Azzal a kerdessel fordulnek onhoz hogy a mai napon kaptam meg a labori eredmenyeimet, es harom elteres volt mjnt pedig ( laphamsejt uledekbe 25 latote , feherversejt uledekbe 21 latote , c reaktiv protein 10,2 mg/l , vizelet feherje jelzett, mi allhat a hatterbe mi a tehendo orvoshoz csak 4 nap mulva tudok menni .
Koszonettel Kitti
Kitti
.
Dr. Oberritter Zsolt PhD
Üdvözlet!
A kisfiamnak(12 ev)egy ideje cérna vastagságú a vizelet sugara.Voltunk hasi uh-n,röntgenen,vérvételen.Semmi elváltozást nem mutatot ki semmi.Megműtötték tegnap előtt fitymaszűkületre,de a vizeletsugár maradt a régi,nem lett jobb a helyzet.Mi lehet ennek az oka?Üdv.:Móni
Móni
.
Dr. Oberritter Zsolt PhD
Tisztelt Doktor Úr! A 4 èves fiam 1èvesen már szaba tiszta lett ès most hirtelen be kakil de nem teljesen,èszre lehet venni hagy le ül hagy tugyan vissza tartani 2 hónapja ez egyre gyakrabban,mi lehet az oka?
Tolsztynova Krisztina

Tisztelt Szülő!

Ezt a viselkedést általában akkor szoktuk látni,ha a gyermeknek fájdalmat okoz a székletürítés - pl. súlyos székrekedés miatt- és fél a fájdalomtól, de az ellenkezője is igaz lehet, a nagyon híg széklet visszatartása is jelenthet problémát és okozhat széklet szennyezést. Mindkét esetet okozhatja diéta hiba is.Javaslom, hogy keresse fel a gyermekorvosát.

Dr. Oberritter Zsolt PhD
Tisztelt Doktor úr!
9 éves fiam (időnként) éjjelente becsurrant.
Nem minden éjjel és csak egy kicsit megy be.
Van, hogy erre felébred és tiszta alsót vesz, de előfordul hogy csak reggel veszi észre.
Próbáltam utána járni és nem hinném, hogy lelki oka lenne mert kiegyensúlyozott gyerek, sok baráttal.
Hová fordulhatunk ezzel a problémával?
Köszönöm
H. Zsuzsanna

Kedves Szülő!

Először is elnézést a késői válaszért, de technikai okok miatt csak komoly késéssel jelentek meg a kérdések a felületünkön. Munkacsoportunk sajnos az éjszakai bepisilés témakörrel nem foglalkozik. Javaslom, hogy keressék fel a területileg illetékes gyermek vesegondozót.

Köszönettel!

Dr. Oberritter Zsolt PhD