Kérdezz-felelek

Tisztelt doktor Úr! Elsős unokámnál előfordul, hogy napközben az iskolában bepisil. Nem veszi észre, hogy pisilnia kell. Ő aztmondja, hogyha nevet.
Úgy látom, hogy nagyon zavarja, nem is lehet vele beszélni róla. Éjszaka nem pisil be. Nagyon fontos lenne, hogy a doktoor úr tanácsot adjon, hogy mit tudunk csinálni. Kivizsgálásra júliusan kaptunk időpontot. Köszönwettel: Szalay Péterné
Szalay Péterné
Kedves Anyuka!
A nevetéskor fellépő bepisilés ismert betegség, a neve "Giggle inkontinencia"
A Tréning programban több hasonló problémával küzdő gyermeket kezeltünk más sikeresen. Kérem a kivizsgálást követően vegye fel a kapcsolatot koordinátorunkkal a Tréningbe kerülés részleteivel kapcsolatban.
Dr. Oberritter Zsolt PhD
Kedves Dr 9éves kisfiam éjszaka pisil,napközben mikor éhes nagyon ideges is nem bírja mikor picit hangosan szóljunk neki is rögtön sír köszönöm a választ
Ákos
Kedves Anyuka!
Sajnos az éjszakai bepisilés kezelésére a Vizelési Tréning Program nem alkalmas. Javaslom, hogy emiatt keresse fel a területileg illetékes gyermek vesegondozót. Sajnos az éhségkor fellépő idegesség és sírás tekintetében sem tudunk segíteni. Talán gyermek pszichológus tud választ adni erre a viselkedésre.
Dr. Oberritter Zsolt PhD
Kisfiam 5 éves és nagyon sok vizsgálaton és műtéten vagyunk túl de sajnos állandó húgyúti fertőzések vannak állandó antibiotikum mellett is. Kérdésem hogyan tudnám felvenni önnel kapcsolatot
Tóth Julianna
Üdvözlöm!
Elnézést kérek a késedelmes válaszért. Kérem, hogy a a saját rendelésem e-mail címére (info@rokusrendelo.hu) küldjön részletesebb információt arról, hogy milyen problmák miatt és milyen jellegű beavatkozások történtek ill. kérem, hogy adja meg a telefonos elérhetőségét is. Egyeztetünk és szóban vagy online megbeszélés formájában folytatjuk!
Üdvözlettel,
Dr. Sándor György
Tisztelt Doktorùr!
Kislányomnak /14 éves /vizelési problénai vannak .
A tünetek a kővetkezök , nem tud pisilni az iskolában és olyan helyeken ahol többen is járnak .
Képes egésznap tartani a vizeletét mert csak itthon tudja magát ùgy elengedni ,hogy meginduljon nála a vizelet.
Voltunk urologusnál szervi elváltozást nem talalt a vizelet is rendben volt, ő azt mondta psziches eredetű a dolog .
De ez a probléma továbbra is fenáll , nagyon kellemetlen igy és egészsèget kárositò ,kérném a tanácsát, hogy ezzel a problémával hova fordulhatok mit tanácsol ?
Üdvözletem :Fodor Zoltanné
Fodor Zoltanné
Kedves Anyuka!
Köszönjük a megkeresést és elnézést a nagyon késői válaszért. Hasonló problémával küzdő gyermekeket kezelünk Vizelési Tréningünkben, sikeresen. Néhány vizsgálatra azonban szükség van a Tréningbe kerülést megelőzően. Kérem egyeztessen Tréningünk koordinátorával a továbbiakról.
Köszönettel!
Dr. Oberritter Zsolt PhD