Pincehelyi Lászlóné

Pincehelyi Lászlóné

koordinátor

marker

Kaposvár, Szekszárd

Kezdőlap // Csapat // Pincehelyi Lászlóné

A Vizelési Tréning Program koordinátori feladatait látom el Kaposváron és Szekszárdon. A munkakörömbe tartozik a szülők tájékoztatása, a szülőkkel való rendszeres kapcsolattartás, a soron következő Tréningre az időpont egyeztetése, az új gyermekek Vizelési Tréning Programba történő felvételével kapcsolatos tájékoztatás és az adminisztratív teendők. Mindig nagy örömmel tölt el, amikor a Vizelési Tréning Programban részt vevő gyermekek szüleitől pozitív visszajelzés érkezik a Tréningről.

Végzettség

2007-2011: Gandhi Gimnázium Pécs
Levelező tagozat

1991-1994: Egészségügyi Szakiskola Pécs
Általános ápoló és asszisztens

Szakmai tapasztalat

2011- Vizelési Tréning Program-Koordinátor
A Vizelési Tréning Programban feladatom a szülőkkel való telefonos kapcsolattartás, tájékoztatás a Vizelési Tréningről, és időpont egyeztetés a soron következő Tréningre. A Vizelési Tréningre érkező gyermekek dokumentációjának előkészítése, és biztosítása a Tréningnek helyt adó Kórház, illetve a Tréning munkatársai részére. A Vizelési Tréninghez kapcsolódó dokumentumok postázása. A Vizelési Tréning Programban résztvevők adatainak kezelése.

2010-2010: PTE Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika-Ápoló
Felnőtt betegek körében ápolási feladatok ellátása, és dokumentáció vezetése.

1998-2009: PTE ÁOK Gyermekklinika-Ápoló, Asszisztens
A Gasztroenterológiai Osztályon ápolónőként, ezt követően a Belgyógyászat Szakrendelőben asszisztensként dolgoztam. A gyermekápolási feladatok ellátása mellett, munkakörömbe tartozott az ehhez kapcsolódó adminisztráció vezetése.

1994-1995: Kicsi Kék Bölcsőde Pécs-Gondozónő
A bölcsődében kisgyermek gondozási feladatokat láttam el, melyhez szorosan kapcsolódott a gyermekek foglalkozások általi fejlesztése, felügyelete, megfigyelése, dokumentáció vezetése, a családokkal való kapcsolattartás és családlátogatás.

Töltse ki tüneti kérdőívünket!